360 fokos Esküvő Videó

gallery/360video_logo

Igen! Minden, amit az esküvőről tudnod kell - Nyereményjáték

Nyereményjátékot hirdetünk, egy olyan könyvért, melynek minden házasodni vágyó pár polcán ott a helye. Hogy neked is legyen esélyed a nyereményre, Facebook oldalunkon lájkold a képet, és írd meg a megjegyzésbe hogy hallottál-e már a 360 fokos videókról, és hogy szeretnéd-e (ha igen, miért) hogy az esküvődön is készüljön ilyen videó.

A sorsolás a "Facebook Nyertes" programjával történik 2016 Február 21.-én.

A könyvről:
‘Alighanem valamennyi nő – és talán valamennyi férfi – számára a nagy napot az jelenti, amikor örök hűséget fogad szeretett párjának, és kimondva az “igen”-t, házasságra lép vele. Kívülről nézve persze ilyenkor minden olyan rózsaszínűnek látszik, akár egy hollywoodi filmben: mindenki mosolyog, mindenki ragyog, és az egész ceremónia, illetve az azt követő lakodalom vagy parti akadálytalanul zajlik… Hát, persze ez nem egészen így van. Akár már ‘túlesett’ élete nagy fordulópontján, az jól tudja, hogy egy esküvő sokszor mennyi gonddal, ügyintézéssel, huzavonával jár. A vőlegény és a menyasszony azonban, amikor úgy döntenek, hogy összekötik egymás életét, kezdetben nem is gondolják, mennyi tennivaló vár rájuk, hányféle probléma adódik ilyenkor. Később aztán fokozatosan döbbenek erre rá: egyáltalán hol tartsák az esküvőt, és milyen stílusban? Milyen legyen a ruha, a cipő, a frizura? Hogy nézzen ki a meghívó? Ki lesz az, aki az egészet kézben tartja? Legyen-e vőfély vagy ceremóniamester, aki a vendégeket szórakoztatja? Ki fogja lefotózni vagy lefilmezni az eseményeket? Milyen zene szóljon majd? Hogy fessen a dekoráció? Milyen ételek és italok legyenek? Milyen kötelezettségekkel és adminisztrációval jár az egész? Megannyi kérdés, amelyek hallatán a jegyespárok csak kapkodják a fejüket. Ezek megoldásában segít Czank Lívia könyve, amely könnyed stílusban megírt, mégis mindenre kiterjedő szöveggel és számos fotóval avatja be a házasulandókat az esküvő rejtelmeibe.’

(Falus János, Corvina Kiadó)

Iratkozz fel, hogy elküldhessük részletes kézikönyvünket, melyben hasznos tanácsokat és információkat találsz, valamint részletes időtervet esküvőd megszervezéséhez! (Email cím beírása után nyomj ENTER-t)

gallery/fokep_eskuvo_konyv