360 fokos Esküvő Videó

gallery/360video_logo

Szolgáltatások

1. A legfontosabb jelenetek rögzítése
Készülődés, gyülekezés, szertartás, gratulációk, lakodalom, igény szerint.
Diszkrét, távirányítású szerkezettel dolgozunk, kevésbé vagyunk zavaróak mint egy fotós vagy egy videós.
Manapság már a legtöbb háztartás rendelezik FullHD felvételre alkalmas kamerával, az esküvő közeledtével azonban belátható, hogy a legjobb ha profi kezekre bízzátok a megismételhetetlen nap legszebb pillanatait. Azonban már itt a lehetőség, amiért még unokái is hálásak lesznek, az esküvői pillanatok testközeli átélésenek lehetősége. Ne szalasszátok el!
 

2. Vágás és zenei aláfestés
A kulcs pillanatokat egy videófolyammá fűzzük, kiválasztjuk a megfelelő hangulatú zenéket amiket a 360 videó alá vágunk.
A 360 videó készítése nagyon hasonlatos a hagyományos filmezéshez, az igazi élményhez nagy szakértelemre van szükség, a kamera megfelelő beállítása, a programok alapos ismerete, valamint esztétikai és ritmus érzék mind szükséges ahhoz, hogy profi végeredmény születhessen.
 

3. Speciális effektek és feliratok
A 360 esküvői videón lehetőség van speicális effektek (animációk) és szövegek elhelyezésére is.
A 360 videó technika önmagában egy olyan dolog, amivel garantáltan lenyűgöző végeredményt kap, és még a sokadik újranézésre sem fog unalmassá vállni a videó. Igény szerint lehetőség van speciális effektek elhelyezésére, amivel még inkább feldobható a videó és művészi elemekkel gazdagítható, extra információk megjelenítésére is lehetőség van, textek formájában.
 

4. Feltöltés a megfelelő formátumban, privát linkek biztosítása
Az elkészült videót speciális módon kell konvertálni, hogy alkalmas legyen a körbenézésre, online a privát link birtokában tudják megnézni
a családtagok, ismerősök.

 

A Filmkészítés menete
Az árajánlat elfogadása után szervezünk egy találkozót, ahol a pár beavat minket az esküvő részleteibe. Minden apró kívánságra odafigyelünk, fogadjuk a kéréseket, illetve tapasztalataink alapján mi magunk is teszünk javaslatokat. Az esküvő napján pontosan érkezünk, és a lehető legkisebb mértékben zavarunk kisméretű eszközeink segítségével. A forgatás után a párral egyeztetve készítjük el az utómunkákat, amíg tökéletes végeredmény nem születik.

Iratkozz fel, hogy elküldhessük részletes kézikönyvünket, melyben hasznos tanácsokat és információkat találsz, valamint részletes időtervet esküvőd megszervezéséhez! (Email cím beírása után nyomj ENTER-t)